Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Køreskole i Roskilde – Tag et hurtigt kørekort i Roskilde til bil og motorcykel

Alliance køreskole Roskilde tilbyder kørekort til bil og motorcykel til en yderst fornuftig pris. Køreskolen er en del af Alliance trafikskole, som er Sjællands største køreskole. Alliance køreskole Roskilde er centralt placeret ved Roskilde station og lige i starten af gågaden. Køreskolen er derfor nem at komme til, hvad enten du kommer med offentlig transport eller er på cykel.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
This is just a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it with any text.
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
13 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Tag et kørekort i Roskilde med holdstart hver uge – fleksibel køreskole

Hos Alliance køreskole Roskilde afholder vi en gratis introduktion til kørekort hver eneste uge. Du kan blot møde op uden tilmelding for at deltage. Den første introduktion er helt uforpligtende, og giver dig som elev mulighed for at se køreskolen og møde nogle af vores kørelærere inden du beslutter dig. Det mener vi, giver vores elever mulighed for at træffe et kvalificeret valg, inden de vælger en køreskole og påbegynder deres kørekort forløb. Da køreskolen afholder en introduktion hver eneste uge, slipper du for at vente på at komme i gang med dit kørekort.

Køreskole med smart køreskole app i Roskilde

Alliance køreskole Roskilde er blevet digital med vores køreskole app. Du har mulighed for at blive oprettet i vores køreskole app efter en introduktion. Igennem appen kan du holde styr på dit kørekort forløb, dine aftaler, betalinger, tage teori prøver, booke lektioner og meget mere. Appen indeholder også en digital lektionsplan, hvor både elev og kørelærer skriver under efter endt undervisning.

Skift kørelærer hvis kemien ikke passer

Alliance køreskole Roskilde tilbyder at du som elev frit kan skifte kørelærer, hvis kemien ikke passer. Vi lever af glade kunder og derfor er det også vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med dit kørekort forløb. Du kan derfor altid skifte kørelærer igennem vores app eller ved at kontakte køreskolen.

Fleksibelt teoriprogram i Roskilde

Alliance køreskole Roskilde tilbyder et meget fleksibelt teoriprogram, hvor du som elev frit kan tilrettelægge dit eget forløb. Du har mulighed for at booke teori på alle køreskolens afdelinger, da du som elev på en afdeling er elev på alle afdelinger. På en traditionel køreskole er du bundet at et på forhånd tilrettelagt skema og der kan medføre en del tidsspild og ekstra udgifter, hvis du misser en teori eller to. Dette undgår du hos Alliance Trafikskole Roskilde, da du selv planlægger dit eget forløb. Skulle du blive forhindret i at møde op, kan du blot afmelde din teori og booke en ny tid.

Pris på et kørekort hos Alliance køreskole Roskilde

Hvad koster et kørekort i Roskilde er nok noget mange tænker på, inden de beslutter sig for at vælge en køreskole. Hos Alliance køreskole Roskilde tilbyder vi et kørekort til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan som Sjællands største køreskole holde vores driftsomkostninger nede, og den besparelse kan vi give videre til vores elever. Så hvad enten du søger efter et billigt kørekort eller et hurtigt kørekort kan vi hos Alliance køreskole Roskilde hjælpe dig i gang.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser
Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.