Drømmer du om et motorcykel kørekort?

Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi nu lovpakke til kun 7.999,- med gratis holdstart og intro hver uge

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
Hvornår kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
Hvad må jeg køre?
Alder 18-19 år: Lille MC A1
Alder 20-23 år: Mellem MC A2
Alder 24 år: Alle størrelser MC A
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget kan du finde svar på de fleste spørgsmål under fanen FAQ.

MC KØREKORT - MC LOVPAKKE

Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi kørekort til motorcykel til en fornuftig pris. Vores kørerlærere er yderst erfarne, tålmodige og gode til at lære fra sig. De har alle har flere års erfaring i at undervise og det viser sig også i den høje beståelsesprocent.Du kan læse mere om forløbet længere nede på siden.

Kom ind til vores gratis intro aften og hør nærmere før du starter på skolen. Du behøver ikke at tilmelde dig – mød blot op på en af skolens afdelinger.

Godt at vide om mc kørekort

Hos alliance trafikskole kan du få et billigt motorcykel kørekort med en høj kvalitet. Hvad er prisen på et kørekort i københavn er nok det mange tænker, men prisen på kørekort i københavn er ikke alt. Vi har undervist tusindvis af mc elever igennem årene, og har derfor mener vi, at vi et et godt valg, til et motorcykel kørekort i københavn. Med vores centrale placeringer får vi elever fra hele storkøbehavn. I vores køreskole afdeling på frederiksberg kommer der elever fra frederiksberg, valby, nørrebro, sjælør, sydhavnen, amager, husum, brønshøj, bispebjerg, herlev, gladsaxe, gentofte, lyngby, ballerup, nordvest, tingbjerg, rødovre m.m.

Mc køreskole på Amager – Mc kørekort på Amager (Kastrup, Tårnby, Ørestad, Christianshavn)

I vores køreskole afdeling på Amager kommer der elever fra hele Amager, Tårnby, Kastrup, Ørestad, Christianshavn osv.

Mc kørekort - Mange afdelinger

Mc køreskole på Østerbro – Mc kørekort på Østerbro (Hellerup, Nordhavn) I vores køreskole afdeling på Østerbro kommer der elever fra hele Østerbro, Hellerup, Nordhavn osv. Mc køreskole i Vanløse – Mc kørekort på Frederiksberg (Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj) I vores køreskole afdeling på Frederiksberg kommer der elever fra Vanløse, Rødovre, Islev, København Nv, Frederiksberg, Bellahøj, Brønshøj osv.

Mc køreskole i Glostrup – Mc kørekort i Glostrup (Herlev, Rødovre) I vores køreskole afdeling i Søborg kommer der elever fra Glostrup, Herlev, Rødovre osv. Mc køreskole i Søborg – Mc kørekort i Søborg (Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse) I vores køreskole afdeling i Søborg kommer der elever fra Søborg, Herlev, Gladsaxe, Emdrup, Buddinge, Gentofte, Bagsværd, Værløse, Lyngby osv.