Lovpakke til bil indeholder alle lovpligtige timer som skal tages

Hos os kommer der ikke skjulte gebyr udover, det i ser her på siden. Vi har ikke “glemt” at nævne ekstra udgifter, som hos mange andre.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
Hvornår kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
Hvornår må jeg begynde?
Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget kan du finde svar på de fleste spørgsmål under fanen FAQ.

KØRESKOLE VALBY - KØREKORT I VALBY

Bor du i Valby og skal i gang med dit kørekort, så bør du overveje Alliance Trafikskole Valby. Køreskolen har flere afdelinger fordelt i København, med holdstart hver eneste uge. Vores køreskole i Valby er centralt placeret ved Valby Station. Kom forbi til en gratis og uforpligtende prøvetime. Du kan her på siden læse mere om holdstart og priser.

 

KØRESKOLE VALBY

 

Skal du til at tage kørekort og leder derfor efter en køreskole Valby? Så er Alliance Køreskole Valby en kvalificeret partner for dig. Vi tilbyder vore kunder et super effektivt kørekort forløb med en lang række muligheder, der gør det overskueligt og fleksibelt for dig som kunde at tage kørekortet hos os. Teori undervisningen forgår i vores lokaler på Gl. Jernbanevej 39, 2500 Valby og køretimerne foregår fra Valby station.

Vi har lavet en række kørekort pakker, der er til for at sikre dig det bedste kørekort forløb. Af disse pakker kan blandt andet nævnes vores studie pakke, der giver dig mulighed for at tage kørekortet i dit eget tempo. Betalingen sker også løbende, så du ikke behøver have hele kapitalen fra starten, men i stedet kan afbetale kørekortet løbende, som du får pengene. Denne pakke gør det også muligt at tilrettelægge din køreskole Valby, så du kan tage lektionerne når du har tid og kun betaler for dem, du deltager i. Med Alliance Trafikskole får du altså en køreskole Valby, der gør det muligt for dig at tage kørekortet fleksibelt og effektivt.

Vi sikrer også vores kunder køreskole Valby af super god kvalitet. Denne kvalitet kan vi stå indenfor, da de fleste af vores instruktører er uddannet internt hos Alliance Køreskole Valby, dette sikrer dig den høje kvalitet vi lover. Dette er dog ikke helt nok for os, da vi også søger instruktører med pædagogiske evner, der sikrer de kan formidle stoffet til alle eleverne. Den faglige kompetence er ikke altid nok, da mange instruktører har svært ved at formidle stoffet på en forståelig måde. Dette er dog ikke et problem hos Alliance trafikskole.

 

 

KØRESKOLE VALBY – GOD KVALITET TIL BILLIGE PRISER

 

Du kan også spare penge ved at vælge den rigtige køreskole Valby. Vores kørekort pakker er billigere end konkurrenternes, da vi har været i stand til at skære omkostningerne helt i bund, ved hjælp af effektiv undervisning. Vores elever bliver hurtigere trygge i trafikken, hvilket resultere i, at et lavere antal køretimer er nødvendigt. Dette betyder, at du kan få kortet meget billigere end ellers, uden at miste noget af kvaliteten.

Udover den høje kvalitet og vores kompetente instruktører, vil vi gerne tilbyde en køreskole Valby ud over the sædvanlige. Vi har derfor topmoderne, ny istandsatte lokaler til rådighed, der sikrer dig den bedste indlæring. Ved at skabe disse rammer om indlæringen sikrer vi dig, det maksimale udbytte af lektionerne og de bedste omgivelser en køreskole Valby kan tilbyde. Synes du Alliance Trafikskole lyder som en køreskole Valby, der dækker dine behov og ønsker er du mere end velkommen til at kontakte os for at høre mere eller bestille kørekort.