Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Køreskole

For at lovligt kunne føre en bil skal du være i besiddelse af et kørekort. Du skal modtage undervisning på en køreskole som afsluttes med en teori- og praktiskprøve. Et køreskole forløb er bygget op således, at man modtager teoriundervisning på en køreskole, køreundervisning på en lukket bane (Manøvrebane), køreundervisning på vej i en godkendt skolevogn og køreundervisning på et køretekniskanlæg (glatbane). Manøvrebanen kaldes også for en kravlegård. Du skal her lære at betjene bilen på et lukket område. En kørelærer må undervise op til tre elever på en manøvrebane ad gangen. Normalt skal man på en manøvrebane en enkelt gang i forløbet og undervisningen skal vare 4 x 45 min. Du skal efter manøvrebanen igen modtage teoriundervisning på en god køreskole.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Praktisk køreundervisning på vej

Du skal efter undervisning modtage praktisk kørsel på vej med en kørelærer. Det videre forløb på en køreskole er således bygget op, at du lærer noget i teori og herefter skal prøve det rent praktisk. Dvs. man kan ikke på en køreskole kun vælge at modtage teoriundervisning og gemme køretimerne på vej til sidst. Det er et lovkrav at undervisningen skal bygges op med at lære noget i teori og derefter udføre det praktisk. En køreskole udleverer til den første teori en lektionsplan som viser hvilken række undervisningen skal tages i.

Køreskole i København og omegn

Alliance Trafikskole er en køreskole med flere afdelinger. Vi har en køreskole centralt placeret i Frederiksberg, som er nem at komme til. Der er gode offentlige transport muligheder med bl.a. Forum metro st. som ligger 5 min væk. Frederiksberg køreskole tilbyder teoriundervisning flere gange om ugen med holdstart hver onsdag kl. 19.00 – 21.30. Den første teori på Frederiksberg køreskole er gratis og uforpligtende. Du har muligheden for at se køreskolen og bestemme dig for hvorvidt du gerne vil starte med det samme eller gerne vil tænke lidt over det. Derfor kræver vi heller ikke tilmelding til holdstart.

Køreskole Søborg

Vores køreskole afdeling i Søborg er tæt placeret ved Gladsaxe rådhus. Der er nem adgang med offentlig transport. Der tilbydes teoriundervisning flere gange om ugen. Søborg Køreskole har holdstart hver tirsdag kl. 17.00 – 19.30.

Køreskole Amager

Vores køreskole på Amager er centralt placeret på Øresundsvej 1, hvor vi afholder en gratis introduktion hver torsdag kl 17.00.

Køreskole Vanløse

I Vanløse havde vi en køreskole afdeling som lå ved Vanløse station. Vi henviser vores Vanløse køreskole elever til Frederiksberg afdelingen, hvor der afholdes holdstart hver onsdag kl 19.00

Køreskole Østerbro

Vores køreskole på Østerbro er centralt placeret på Strandboulevarden, hvor vi afholder en gratis introduktion hver mandag kl 19.00.

Køreskole Lyngby

Vores køreskole i Lyngby er centralt placeret på bagsværdvej 83, hvor der nemt at komme til med offentligt transport. Vi afholder holdstart hver tirsdag kl 19.30.

Køreskole – De to prøver

Du skal i dit undervisningsforløb til en teoriprøve. Det er den første prøve du skal til og den foregår hos politiets prøvesagkyndige. De bedømmer hvorvidt du har lært teoriundervisningen på et tilfredsstillende niveau. Du får vist 25 billeder med forskellige svarmuligheder. Du må maks. have 5 fejl i prøven for at bestå. Efter bestået teoriprøve skal du bestå en praktiskprøve inden for et år. Din køreskole bestiller den praktiske prøve til dig, når kørelæreren har vurderet, at din kørsel er på et niveau hvor du selv kan føre bilen sikkert og efter gældende regler. Du skal før den praktiske prøve gennemgå undervisning på et køretekniskanlæg (kaldes også en glatbane). Din køreskole bestiller tid til dig på en glatbane tæt op ad din praktiske prøve. Den praktiske prøve vurderes af politiets prøvesagkyndige og efter endt prøve får du svar med det samme. En bestået prøve medfører at du får et midlertidigt kørekort udstedt med det samme, og herefter lovligt kan føre en bil. Hvis du ikke består prøven fortæller den prøvesagkyndige årsagen hertil.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.