Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle køreskolens afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Kørekort - Et hurtigt kørekort i dag

Skal du i gang med at tage et kørekort, er der mange ting man skal undersøge først. De fleste starter med at søge kørekort på google, og så er der et hav af steder, man kan tage et kørekort. Vi tilbyder gratis kørekort introduktioner, så du kan komme forbi og høre mere omkring hvem vi. På den måde kan du se om kemien passer inden du påbegynder dit kørekort forløb. Lad os hjælpe dig med et hurtigt kørekort forløb allerede i dag.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Kørekort på den nemme måde

Når du tager et kørekort, skal du igennem en hel masse undervisning. Vi har med vores køreskole app, gjort det nemt at bevare overblikket over kørekort forløbet. Kom i gang med dit kørekort nemt og hurtigt. Mød blot op til en gratis kørekort introduktion.

Nemt at tage kørekort

 

Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge. Du kan frit tage undervisning på alle vores afdelinger, hvilket sikrer dig en fleksibel undervisning. Vores målsætning er at det ikke skal være dyrt at tage et kørekort. Vi har sørget for at holde priserne på vores pakker til et minimum, hvilket sikrer dig at du ikke betaler for meget for et kørekort. Vi har kørelærere som kører i både små og store biler.

 

Hvad er prisen på et kørekort

Hvad er prisen på et kørekort? Det kan være et svært spørgsmål, da prisen på et kørekort kan variere. De fleste elever kan tage et kørekort med få ekstra kørelektioner, mens andre elever, kan opleve lidt flere udfordringer. Prisen på et kørekort er ikke alt, da det er også vigtigt, at man har en god kemi med sin kørelærer. Derfor tilbyder vi gratis introduktioner til kørekort, hvor du kan komme og høre mere, helt uforpligtende.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.