Drømmer du om et motorcykel kørekort?

Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi nu lovpakke til kun 7.999,- med gratis holdstart og intro hver uge

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
Hvornår kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
Hvad må jeg køre?
Alder 18-19 år: Lille MC A1
Alder 20-23 år: Mellem MC A2
Alder 24 år: Alle størrelser MC A
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget kan du finde svar på de fleste spørgsmål under fanen FAQ.

HURTIGT MC KØREKORT - MC LOVPAKKE

Hos Alliance Trafikskole tilbyder vi et hurtigt motorcykel (mc) kørekort til en fornuftig pris. Vores kørerlærere er yderst erfarne, tålmodige og gode til at lære fra sig. De har alle har flere års erfaring i at undervise og det viser sig også i den høje beståelsesprocent.Du kan læse mere om forløbet længere nede på siden.

Kom ind til vores gratis intro aften og hør nærmere før du starter på skolen. Du behøver ikke at tilmelde dig – mød blot op på en af skolens afdelinger.

KØREKORT TIL MC

Har du længe gået med drømmen om at få et kørekort til MC? Hvis svaret er ja, kan du få storartet information om blandt andet priser, kvalitet og tid i forbindelse med kørekort til MC hos Alliance Trafikskole. Vores placering i Storkøbenhavn betyder at vi får elever fra hele hovedstaden, som alle vælger os, simpelthen fordi vi er bedst på både pris og kvalitet. Tidsmæssigt er der heller ikke så meget at rafle om hos os, da du blandt andet via vores lynkursus kan erhverve dig et kørekort til MC på meget kort tid. Hvis du ikke ligger inde med pengene i øjeblikket, har vi også en fordelagtig betalingsløsning, som betyder du kan betale over længere tid, og dermed ikke er låst til at skulle betale hele kørekortet på én gang.

KØREKORT TIL MC – Den bedste gave du kan give dig selvNår du rigtigt skal forkæle dig selv, så er et kørekort til mc, den bedste gave du kan give dig selv. Med et mc kørekort i hånden kan du købe drømme motorcyklen, hvad enten du er til en hurtig motorcykel, eller til noget mere roligt.

Begynd på et mc kørekort - allerede i dagKom i gang med mc kørekort på en af vores afdelinger, som tilbyder mc kørekort. Du kan læse mere om hvilken afdelinger, der tilbyder mc kørekort under holdstart.

PRISER PÅ KØREKORT TIL MC

Før du bestemmer dig for en endelig køreskole, ved vi naturligvis godt at prisen er et af de væsentligste kriterier. Derfor har vi, så vidt muligt, forsøgt at holde priserne nede, på trods af den høje kvalitet vi stadig tilbyder. Dette betyder at du alt i alt kan få et kørekort til MC, til den nette sum af (Se lovpakke prisen længere oppe på siden) + de sædvanlige ekstra omkostninger (Lægeerklæring, prøvegebyr m.m.) Dette er uhørt billigt, set i forhold til den høje kvalitet vi stadig er i stand til at tilbyde, og vi mener derfor selv at vi er det oplagte valg i forbindelse med kørekort til MC. Her skal det naturligvis også nævnes, at du via vores unikke og fleksible betalingsordning, har mulighed for at betale mange af disse omkostninger hen af vejen.

KØREKORT TIL MC – TOPKVALITET HOS ALLIANCE TRAFIKSKOLEDer har stået meget om kvalitet i denne artikel, og hvis du stadig er i tvivl om hvorvidt vi virkelig er i stand til at tilbyde denne høje kvalitet i forbindelse med kørekort til MC, skal du blot læse med her. Kørelærermæssigt har vi kvalitetsansatte, som udover at være ekstremt tålmodige og gode til at lærer fra sig, også har en enorm rutine indenfor faget. Dette betyder meget, især hvis man aldrig tidligere har prøvet kræfter med en MC. Kørerlæreren er altså altid helt i top, ligeså vel som teorilokalerne er ny istandsatte. Dette betyder at du får de mest optimale muligheder for læring, og slipper for bøvl med ubehagelige stole og gamle samt nedslidte lokaler, som findes hos mange andre køreskoler. Er du bosiddende i Hovedstaden, er vi din partner når det drejer sig om kørekort til MC.