Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Køreskole i Hillerød – Tag dit kørekort i Hillerød allerede i dag – Hurtigt, billigt og nemt.

Alliance køreskole Hillerød åbnede op i 2022 og er allerede blevet et foretrukket sted i Hillerød at tage et kørekort. Køreskolen er centralt placeret i byen, tæt på Hillerød station. Alliance køreskole Hillerød tilbyder kørekort til bil og motorcykel (mc) til en yderst fornuftig pris. Alliance køreskole Hillerød er vores primære afdeling i Nordsjælland.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
This is just a simple text made for this unique and awesome template, you can replace it with any text.
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
13 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Kørekort i Hillerød med opstart hver uge – Ingen ventetid på kørekort

Hos Alliance køreskole Hillerød kan du komme i gang med dit kørekort hver eneste uge. Vi afholder en gratis introduktion, hvor man frit kan komme forbi og høre mere omkring kørekortet. Efter introduktion har du mulighed for at blive oprettet i vores køreskole app. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende introduktion hver eneste uge og dermed slipper du for ventetid på dit kørekort. Vi har markedets bedste og mest innovative køreskole app, med bl.a. digital lektionsplan, booking af teori, betaling, teoriprøver og meget mere. Det giver alle vores elever et overblik over deres kørekort forløb.

Fleksibelt kørekort og køreskole koncept i Hillerød

Hos Alliance køreskole Hillerød tilbyder vi, at du som elev frit kan tage undervisning på alle køreskolens afdelinger. Det giver dig adgang til det største og mest fleksible teoriprogram. Du har adgang til det hele igennem vores køreskole app og er derfor ikke bundet af et på forhånd ufleksibelt teoriprogram, som mange andre køreskoler tilbyder. Den fleksibilitet Alliance køreskole Hillerød tilbyder er noget som mange af vores elever er glade for.

Kørekort til både bil og motorcykel – Hurtigt og nemt

Alliance køreskole Hillerød tilbyder både kørekort til bil og motorcykel. Hvad enten du skal have et hurtigt kørekort eller tage et normalt forløb, kan vi hjælpe dig. Med vores lynkurser har du mulighed for at tage et hurtigt kørekort, hvor du som elev frit kan planlægge dit forløb fordelt på flere afdelinger. Med vores køreskole app, kan du holde styr på alle dine aftaler. Efter hver undervisning har du mulighed for at rate den igennem vores app. Vi kan som køreskole altid forbedre os og det kan din rating af vore undervisning hjælpe os med.

Pris på et kørekort i Hillerød og omegn

Når man skal i gang med at tage et kørekort, er der mange der søger efter billig køreskole i Hillerød eller hvad koster et kørekort i Hillerød. Hos Alliance køreskole Hillerød kan vi tilbyde et kørekort til en meget fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er Sjællands største køreskole og kan derfor opnå en masse stordrifts fordele, som vi kan give videre til vores elever. Så hvad enten du søger efter et billigt, hurtigt og fleksibelt kørekort, kan vi hos Alliance køreskole Hillerød hjælpe dig.

Begynd på dit kørekort i Hillerød allerede i dag

Vi vil gerne tilbyde dig at komme forbi til en gratis og uforpligtende introduktion hos vores køreskole i Hillerød. Til en introduktion forklarer vi omkring hvordan man tager et kørekort. Du har efter en introduktion mulighed for at blive oprettet i vores køreskole app.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser
Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.