Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle køreskolens afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
13 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Køreskole i Glostrup – Kørekort i Glostrup (Hurtigt, Fleksibelt og Billigt)

Alliance køreskole i Glostrup åbnede dørene op i 2020 og er på kort tid blevet meget populær i Glostrup. Køreskolen er centralt placeret i Glostrup på Jernbanevej 57, 2600 Glostrup. Alliance køreskole Glostrups beliggenhed, gør at det er nemt at komme til. Køreskolen i Glostrup tilbyder kørekort til både bil og mc. Der afholdes en introduktion hver mandag kl 19.00. Mød blot op til en introduktion, før du beslutter dig. Lad Alliance Køreskole i Glostrup hjælpe dig med dit kørekort forløb

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Køreskole elever fra Glostrup, Albertslund, Tåstrup, Høje Tåstrup, Brøndby, Ishøj og øvrige Vestegn

Bor du i Glostrup og skal i gang med at tage kørekort, så er Alliance Køreskole Glostrup et fornuftigt valg. Vores køreskole i Glostrup, får elever fra Glostrup og omegn. Hvad enten du bor i Brøndby, Ishøj, Albertslund, Tåstrup, Høje Tåstrup og Vestegnen, så bør du overveje Alliance Trafikskole. Køreskolen har mange afdelinger fordelt i Storkøbenhavn. Søger du en køreskole på vestegnen, vil vi anbefale at du kommer forbi en helt uforpligtende indtroduktion og høre mere om hvem vi er og hvad vi kan tilbyde.

Køreskole i Glostrup – Kørekort i Glostrup (lynkurser, normalt forløb og afbetaling)

Alliance Køreskole i Glostrup har et åbent teoriskema, hvor booking sker igennem vores app. Der er gode muligheder for at komme til skolen med offentligt transport og på cykel.

Køreskole i Brøndby – Kørekort i Brøndby (Hurtigt, Fleksibelt og nemt)

Bor du i Brøndby og er tiden inde til at tage et kørekort, så bør du overveje Alliance Køreskole. Vi har mange køreskole afdelinger i Storkøbenhavn. Det giver dig en fleksibilitet, som du ikke møder på andre køreskoler.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.