Lovpakke til bil indeholder alle lovpligtige timer som skal tages

Hos os kommer der ikke skjulte gebyr udover, det i ser her på siden. Vi har ikke “glemt” at nævne ekstra udgifter, som hos mange andre.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du behøver ikke at tilmelde dig, mød blot op til et holdstart.​
Hvornår kan jeg starte?
Vi starter nye hold op hver eneste uge, læs mere under holdstart.​
Hvornår må jeg begynde?
Du kan begynde på dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år.​
Ofte stillede spørgsmål
Er du i tvivl om noget kan du finde svar på de fleste spørgsmål under fanen FAQ.

BILLIG KØRESKOLE

Billig Køreskole – Når man skal i gang med at tage kørekort er det en god ide at få et overblik over prisen. En billig køreskole er først billig, når man har et fuldt overblik over prisen. Her på siden kan du læse om prisen på et kørekort. Lovpakken indeholder alle lovpligtige timer som skal tages. Hos os kommer der ikke skjulte gebyr udover, alt kan læses her på siden. Hos mange steder “glemmer” de at skrive hvad der komme udover lovpakken.

 

BILLIG KØRESKOLE

Er du på udkig efter en billig køreskole, men har problemer med at finde den rette? Indstil søgningen, og læs i stedet med herunder, hvor der kommer en fyldig gennemgang af dine muligheder i forbindelse med et kørekort hos Alliance Trafikskole. Som navnet antyder, er vi en Alliance Trafikskole, hvilket i al sin enkelthed betyder, at vi har lokaler ved Brøndby Strand, Søborg og på Frederiksberg.

For dig som elev, betyder dette at du kan tage dit kørekort, der hvor det passer dig bedst. Ikke mange køreskoler rundt om i Danmark har den fleksibelhed, som da også har resulteret i, at vi i dag er iblandt de mest populære køreskoler i hele hovedstadsområdet. Derfor kan du roligt sætte kryds ud for os, hvis du mangler en billig køreskole i København og omegn.

 

BILLIG KØRESKOLE? ALLIANCE TRAFIKSKOLE ER SVARET

 

Mange køreskoler fremhæver sig i dag som de billigste på markedet, men når man taler om Alliance Trafikskole er der noget om sagen. Ingen andre steder i Danmark finder du identiske priser, eller lignende fleksible betalingsmåder som hos os. Vi er en billig køreskole, men har stadig opretholdt en konstant høj kvalitet når det kommer til teori- og kørelektioner. Dette er nemlig ligeså vigtigt, eftersom kvaliteten af det hele naturligvis er i førersædet. At vi så samtidig kan give dig et kørekort til næsten ingen penge, er jo blot en bonus. Som sagt er vi en billig køreskole, og du har derfor muligheden for at sikre dig en kørekort lovpakke, til en favorable pris (Se længere oppe på siden for pris). Herudover kommer så de sædvanlige ekstra omkostninger, i forbindelse med lægeerklæring og lignende, men alt i alt syntes vi selv vores pris er fantastisk lav.

 

BILLIG KØRESKOLE MED KVALITET I FØRERSÆDET

 

Som der står ovenover er vi dog ikke kun en billig køreskole, vi er nemlig lige så meget en køreskole med kvalitet i førersædet. Dette kommer især til udtryk i forbindelse med teori- og kørelektioner, hvor vores lærere og instruktører er kvalificerede og højtuddannede. Dette skal man så sandelig ikke undervurdere betydningen af, da de er med til at give dig den nødvendige ballast, således du trygt kan færdes på vejene. Her spiller erfaringen naturligvis også ind, og den har vores kørelærere, som dermed er gode forbilleder, som samtidig let lærer fra sig. Hvis du er interesseret i et kørekort i København og omegn, kan du kvit og frit møde op til et af vores introkurser, og blive meget klogere på hvad vi har at tilbyde.