Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge og tage undervisning på alle køreskolens afdelinger. Du er ikke bundet til et hold
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn og Sjælland
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Køreskole i Avedøre – Kørekort i Avedøre (Hurtigt og fleksibelt)

Alliance Køreskole i Avedøre åbnede op i 2021 og er med sin centrale placering et fornuftigt sted at tage sit kørekort. Der er gode muligheder for at komme til køreskolen med både offentlig transport eller på cykel. Køreskolen i Avedøre tilbyder introduktion til bil og motorcykel. Vi afholder gratis introduktioner uden binding. Du har mulighed for at se køreskolen og møde kørelærerne inden du beslutter dig, for at begynde på dit kørekort forløb.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Køreskole elever fra Avedøre, Hvidovre, Brøndby, Vallensbæk og Ishøj

Er tiden inde til at tage et kørekort og bor du i Avedøre / Hvidovre, så bør du give Alliance Køreskole Avedøre en chance. Du får adgang til et stort teoriskema på alle køreskolens afdelinger. Alliance Køreskole Avedøre kan hjælpe dig med et hurtigt kørekort, uden at det koster for meget.

Køreskole i Hvidovre – Kørekort i Hvidovre (nemt og fleksibelt)

 

Alliance Køreskole i Hvidovre er et godt sted at tage sit kørekort. Med et kørekort i hånden fra Alliance Køreskole i Hvidovre, får du en masse muligheder. Vi kan hjælpe dig med et hurtigt kørekort og adgang til et kæmpe teoriskema, på alle køreskolens afdelinger. 

Køreskole i Brøndby – Kørekort i Brøndby (Det sikre valg til et kørekort)

Alliance køreskole hjælper dig med et kørekort, hvad enten du bor i Brøndby Strand, Brøndbyvester eller Brøndbyøster. Med et kørekort i hånden fra Alliance Køreskole Brøndby, kan du nemt komme rundt. Alliance Køreskole Brøndby har et gjort det nemt at tage kørekortet. Med vores køreskole App i hånden, har du altid et fuldt overblik over dit kørekort forløb.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.