Tag kørekortet hos Alliance Trafikskole

Vi har igennem de seneste år stået for uddannelsen af over 15.000 dygtige elever. Lige nu kan du være en af de første til at tage kørekortet 100% digitalt med vores nye apps.

Alliance Trafikskole - Sammen når vi målet

Danmarks største køreskole

Med vores nye app kan du, sammensætte dit eget forløb med frit adgang til alle vores afdelinger. Med adgang til Danmarks største teoriprogram er du altid sikret teori, når det passer dig. Vores teoriundervisning foregår som klasseundervisning, med holdstart hver uge.

Pakker & priser
Om du skal have kørekort til bil, mc eller tage kørelærer uddannelsen, har vi det hele dækket
Teoriskema
Du kan frit planlægge din teori på tværs af alle afdelinger igennem vores app
Kontakt os
Er du i tvivl om noget, eller ønsker du blot at få rådgivning omkring forløbet kan du altid kontakte os her
Image
Hvorfor vælge os

Vi er Danmarks foretrukne trafikskole

Fleksibelt teoriforløb med fri adgang på alle afdelinger
Danmarks største teoriprogram
18 afdelinger at vælge imellem i Storkøbenhavn
Skræddersy dit eget kørekort forløb i vores app
Mulighed for at tage kørekortet som et lynkursus
Vi uddanner vores egne kørelærer

Ishøj Køreskole Afdeling

Velkommen til den bedste Køreskole i Ishøj – Alliance Ishøj Køreskole afdeling - Din vej til kørekortet!

Drømmer du om at få dit kørekort i Ishøj? Så er du kommet til det rette sted! Hos Alliance Ishøj Køreskole er vi dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dit mål om at blive en sikker og ansvarlig bilist. Vores erfarne team af kørelærere er klar til at guide dig gennem hele processen, fra teori til praktisk kørsel. Vi har skræddersyet vores undervisning, så den passer til både begyndere og dem, der ønsker at forbedre deres kørefærdigheder. Vores mål er ikke blot at hjælpe dig med at bestå køreprøven, men også at give dig de nødvendige færdigheder til at klare dig sikkert i trafikken.

+0

Har allerede taget kørekortet hos os

Google-anmeldelser

Tog mit MC kort her! Fedeste lærere, god service, og sjovt! Har haft de fedeste køretimer på MC, og bestod alle prøver i første hug. Kan varmt anbefale dette sted. Første køretime med Shauib - og du er solgt! 🙂

Clemens Koch
Google-anmeldelser
Trustpilot anmeldelse

5 stjerner til kørelærer flutrim der under hele forløbet har støttet og hjulpet mig. Trods de lange vente tider grundet covid er jeg alligevel blevet prioriteret og kommet hurtigt igennem fra start juni til midt november. Kan varmt anbefales

Markus
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Super god køreskole, hvor kørelærerne er gode til at lære fra sig. Jeg havde Ömer Mor som kørelære. Han er rigtig dygtig, forstående og god til at lære fra sig. Kan klart anbefale Alliance Trafikskole.

Frederik Balsbo Johansen
Trustpilot anmeldelse
Trustpilot anmeldelse

Lyn forløb, bestået Teori og praktisk prøve første gang. Super fleksibel og Mumi har været en rigtig god kørelærer, ærligt og venlig 🙂 Hvis du skal fokusere på noget bestemt for du det klart og forståeligt forklaret. Der er en god rutine i Alliance Trafikskole med fokus på at eleverne består første gang.

Max Woweries
Trustpilot anmeldelse
Google-anmeldelser

Skønne mennesker, som kører skolen. Jeg nød at tage mit MC-kort her!

Michala Højtved
Google-anmeldelser

Hvorfor vælge os som din køreskole i Ishøj?

• Lokal ekspertise: Vi kender Ishøj og de omkringliggende områder og vores kørelærere bor i lokalområdet. Vores kørelærere er fortrolige med de forskellige køresituationer, du vil støde på i lokalområdet.

• Individuel opmærksomhed: Vi forstår, at hver elev er unik. Derfor har man mulighed for at tilpasse undervisningen efter sit eget skema, så du kan lære i dit eget tempo.

• Fleksibilitet: Vi tilbyder at du som elev frit kan planlægge dit eget forløb på tværs af alle vores afdelinger, dermed kan du skræddersy dit eget forløb.

• Moderne undervisningsmetoder: Vores undervisningsmetoder er opdaterede og i tråd med de seneste trafikregler og sikkerhedsstandarder. Vi kombinerer klassisk undervisning med moderne teknologi for at skabe en engagerende læringsoplevelse.

Køreskole i Ishøj og omegn

 

Alliance Trafikskole er en køreskole med flere afdelinger. Vi har en køreskole i Ishøj som er  centralt placeret i Ishøj By Center, som er nem at komme til. Der er gode offentlige transport muligheder med bl.a. Ishøj st. som ligger 1 min væk. Ishøj køreskole tilbyder teoriundervisning flere gange om ugen med holdstart hver torsdag kl. 19.00. Den første teori på Ishøj køreskole er gratis og uforpligtende. Du har muligheden for at se køreskolen og bestemme dig for hvorvidt du gerne vil starte med det samme eller gerne vil tænke lidt over det. Derfor kræver vi heller ikke tilmelding til holdstart.

 

Køreskole Ishøj til bil og motorcykel

 

Alliance Ishøj Køreskole afdeling tilbyder kørekort både til bil og motorcykel. Hvad enten det skal gå hurtigt eller være billigt kan vi tilbyde kørekort til bil og motorcykel med opstart hver uge.

 

Tag et billigt og hurtigt kørekort til bil og motorcykel

 

Så hvis du søger efter en pålidelig køreskole i Ishøj, der kan hjælpe dig med at opnå dit kørekort på en effektiv og sikker måde, så er Alliance Ishøj Køreskole det rette valg for dig. Tøv ikke med at kontakte os for mere information eller tilmelding. Kom forbi til en gratis introduktion hos Alliance køreskole Ishøj inden du beslutter dig. Din rejse mod kørekortet begynder her!

Kørekort i Ishøj - køreskole i Ishøj

Det kan ikke blive nemmere at tage et kørekort i Ishøj med Alliance køreskole. Vi tilbyder en gratis introduktion hver torsdag kl. 19.00 i Ishøj afdelingen.

Tilmeld dig allerede i dag til en gratis og uforpligtende introduktion til bil og motorcykel i Ishøj ved at klikke på Tilmeld holdstart.

Intelligente apps

Mød vores apps

Vores intelligente apps hjælper dig igennem dit forløb og giver dig fuld kontrol over processen. På den måde kan du tage forløbet efter dit eget tempo.