Pris på Kørekort

 

Har du længe søgt på nettet, uden at finde den helt rigtige pris på kørekort til dig? I så fald kan du godt indstille søgningen, og i stedet læse med herunder. Hos Alliance Trafikskole pakker vi ikke tingene ind, men siger dem i stedet lige ud. Dette betyder at du hurtigt kan få et overblik over vores priser, uden at du senere hen bliver overrasket, over store ekstra omkostninger, som du ikke var klar over. Vores erfaring siger, at dette er den bedste måde at gøre det på, eftersom de færreste kan lide ubehagelige overraskelser. Hvis du vil skabe dig et solidt overblik over vores priser, skal du blot læse med herunder.

 

Pris på kørekort

Her hos Alliance Trafikskole koster det ikke mere end 7999,- + de sædvanlige ekstra omkostninger, at erhverve sig et kørekort. Vores pris på kørekort er som sagt iblandt landets billigste, samtidig med vi har en unik og fleksibel betalingsordning, som betyder du ikke behøves betale det hele på én gang. Hvis vi lige skal runde prisen helt af, indebærer de sædvanlige ekstra omkostninger, prøvegebyr til politiet (800 kroner), førstehjælpskursus igennem Alliance Trafikskole (750 kroner) og leje af bil til selve prøven (950 kroner). Herudover får du naturligvis en gratis køretimer før selve prøven, således du føler dig godt til rette, før det gælder. Prisen her gælder til og med 30/12-2015, hvorefter den stiger til normalprisen på 8999,-, som dog stadig er noget billigere end mange af konkurrenterne. Herudover er det også de færreste trafikskoler, som kan tilbyde dig så professionelle og erfarne kørerlærere, som helt sikkert kan hjælpe dig frem til at blive tryg på vejene. Vi sætter en ære i at lærer vores elever alt første gang, således de ikke kommer tilbage, men i stedet består første gang. Dette gælder for såvel teoriprøven som køreprøven.

 

Hvad er inkluderet i prisen?

Det er selvfølgelig vigtigt du ved hvad du får, før du vælger at melde dig til vores køreskole. Du får naturligvis den undervisning der er lovpligtig, hvilket betyder følgende:

-          4 lektioner på manøvrebanen

-          29 lektioner teori

-          16 lektioner på vej

-          4 lektioner på glatbane

Alt dette er inkluderet i de 6999,-, som også kaldes for en lovpakke. Vi syntes selv dette tilbud er svært at hamle op med, og ser vi nærmere på konkurrenternes pris på kørekort, kan vi også se at vores tilbud er unikt. Hvis du er i tvivl om hvorvidt vi skal være din trafikskole, er du naturligvis velkommen til at møde op til et af vores gratis intromøder, hvor vi kan sætte dig yderligere ind i sagerne.

Østerbro afdeling
Strandboulevarden 149

2100 København Ø

 

Vanløse afdeling
Jernbane Allé 79

2720 Vanløse

 

 

Glostrup afdeling
Produktionsvej 1

2600 Glostrup

Der står Norriq på bygningen

Frederiksberg Afdeling
Åboulevard 39
1960 Frederiksberg C

Søborg Afdeling
Søborg Hovedgade 177 B
2860 Søborg