Mc kørekort

 

Mc kørekort

Skolecykler: Yamaha Xj6n med abs til A og A2. Til A1 bruger vi Yamaha Ybr125.

 

Skal du tage et mc kørekort, så er det værd at overveje Alliance Trafikskole. Vi tilbyder klasseundervisning, hvor alt teorien bliver gennemgået på tavle. Skolen bruger de nyeste skolecykler med abs.

 

 

Lovpakken til MC indeholder følgende:

 

    29 teorilektioner á 45 min. (Vi tilbyder ubegrænset teori til du består)

    13 Kørelektioner på vej

    4 lektioner på manøvrebane
    inkl. leje af manøvrebane og mc inkl. forsikring

    5 lektioner på køretekniks anlæg
    inkl. leje af køreteknik og mc inkl. forsikring

    Lektionsplan

    Leje af Jakke, bukser og hjelm ( Vi har i standard størrelser)

    Evaluerende teoriprøver


Lovpakken koster i alt 7.499,-


Kontakt os for yderligere om spørgsmål på tlf : 70 27 88 44.

Vi kører med holdstart hver uge. Læs mere under holdstart.

 

Udgifter som altid kommer ud over pakken :

Lægeerklæring ca. 250-400,-
Prøvegebyr til politiet 600,- ( Administrationsgebyr 200,- ) 800,-
Praktisk prøvegebyr og baneleje under praktisk prøve 1700,-
Evt. ekstra lektion ( 1 x 45 min ) 300,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MC Kørekort

 

Hos Alliance Trafikskole er vi iblandt Danmarks førende udbydere af MC kørekort, hvilket i al sin enkelthed betyder du kan få et billigt kørekort til MC hos os. Vi har via vores store erfaring i branchen, mulighed for at give dig et billigt, men stadig kvalificeret og professionelt MC kørekort. Dette l yder måske for godt til at være sandt i dine ører, men faktisk er det et faktum, at vi er iblandt Danmarks allerbilligste når det kommer til MC kørekort. På trods af vores lave pris, som i øvrigt kan betales via en fleksibel betalingsordning, har vi også kvaliteten i orden. Dette betyder at du ikke får et ubrugeligt MC kørekort, men tværtimod et kvalificeret et af slagsen, hvor du efter endt undervisning er klædt ordentligt på til fremtiden. Vi sætter en ære i at lærer vores elever så meget som overhovedet muligt, således der fremover ikke bliver nogle problemer.

 

MC kørekort i København og omegn

Hos Alliance Trafikskole er du sikret en central undervisning, som udmønter sig i både teori- og kørerlektioner. Det er sådan at vi, som navnet antyder, er en Alliance, hvilket i al sin enkelthed betyder at vi har lokaler placeret tre steder i København (Frederiksberg, Brøndby Strand og Søborg). Fordelen ved dette, er at du uanset placering i København og omegn, nemt kan finde det sted der passer dig bedst. Vi vil jo nødig have du skal transporteret dig frem og tilbage i timevis hver gang du skal mødes med os, og denne måde er derfor lettilgængelig, uanset placering i hovedstaden. På denne måde møder du også altid frisk og veloplagt op, eftersom du ikke har haft problemer med at kæmpe dig igennem midtbyens til tider vanskelige trafik. Herudover er der også den fordel ved placeringen, at du får enorm god træning i midtbyens trafik. Dette er selvfølgelig værdifuld erfaring til senere hen, hvor du formentlig selv kører igennem byen på motorcykel.


Fleksibel betalingsordning i forbindelse med MC kørekort

Som sagt i starten af artiklen, har du hos Alliance Trafikskole en unik mulighed, for at betale dit MC kørekort på en fleksibel måde. Der findes ikke andre lignende løsninger i landet, som i alt sin enkelthed går ud på, at du ikke behøves betale hele beløbet på én gang. Dette kan være meget rart for de fleste mennesker, eftersom det kan være svært at finde et beløb som dette, på en måned eller lignende. Her er det så du får muligheden for, at betale over en længere periode, og dermed ikke sætte alt på et bræt.

Østerbro afdeling
Strandboulevarden 149

2100 København Ø

 

Vanløse afdeling
Jernbane Allé 79

2720 Vanløse

 

Frederiksberg Afdeling
Åboulevard 39
1960 Frederiksberg C

Søborg Afdeling
Søborg Hovedgade 177 B
2860 Søborg