Kørekort priser

 

Det kan være svært at skabe sig et overblik over de mange kørekort priser, som naturligvis er forskellige fra køreskole til køreskole. Hos Alliance Trafikskole har vi dog gjort det meget let og overskueligt for dig, således du slipper for at søge hele internettet igennem for billige kørekort priser. På trods af vi muligvis er i blandt de billigste køreskoler overhovedet, sørger vi altid for en høj kvalitet hos såvel kørelærer som i forbindelse med teorilektioner. Grunden til dette er at vi selvfølgelig vil være sikre på at I er godt klædt på, til at komme ud i trafikken.

Vores kvalitet på dette område, understreges af at vi kun har kvalificerede kørelærere, som alle har bestået Dansk Kørelærerskole og samtidig har flere års erfaring på området. Herudover har de selvfølgelig også mange personlige kompetencer, således de uden problemer kan hjælpe hver enkel elev sikkert igennem forløbet. Dette vurderer vi til at være en stor fordel, da nogle har sværere ved at vende sig til de mange ting der sker, når man sidder bag rattet end andre.

 

Find de billigste kørekort priser her

Ovenfor var vi kort inde på de billige kørekort priser, vi kører med her hos Alliance Trafikskole, og dem vil vi nu beskrive nærmere for dig, således du kan være sikker på hvad et kørekort koster hos os. Vi har to forskellige betalingsordninger, således du har fleksible muligheder for at sikre dig dit kørekort. Dette har vi valgt, fordi det kan være svært, for eksempel som studerende, at betale hele beløbet på én gang, især hvis man samtidig er udeboende. Derfor har vi lavet en såkaldt startpakke, hvor du har mulighed for at betale kørekortet over flere omgange. På denne måde bliver det muligt, selv som ”fattig” studerende, at sikre sig et kørekort i løbet af uddannelsen. Det foregår på den måde at du betaler 3499,- i opstart, således du kan få teorilektioner og komme en tur på manøvrebanen. Herefter betaler du 325,- pr. køretime, ligesom du betaler 300,- for glatbaneundervisning. Faktisk er vi den eneste køreskole i Danmark, som giver mulighed for disse fleksible kørekort priser.

Hvis du til gengæld har pengene i orden, kan du også vælge at købe kørekort på én gang, hvilket i øjeblikket kun koster 7999,-. Dette fantastiske tilbud på kørekort priser, gælder til og med d. 30.12.2015. Herefter bliver prisen igen 8999,-, som stadig er Danmarks måske billigste pris.

Østerbro afdeling
Strandboulevarden 149

2100 København Ø

 

Vanløse afdeling
Jernbane Allé 79

2720 Vanløse

 

 

Glostrup afdeling
Produktionsvej 1

2600 Glostrup

Der står Norriq på bygningen

Frederiksberg Afdeling
Åboulevard 39
1960 Frederiksberg C

Søborg Afdeling
Søborg Hovedgade 177 B
2860 Søborg