Kørekort i København - Lovpakke Bil

 

Denne pakke passer perfekt til dig som har pengene og kan betale hele beløbet på en gang. Pakken indeholder alle lovpligtige timer som skal tages. Hos os kommer der ikke skjulte gebyr udover, alt kan læses her på siden. Hos mange steder "glemmer" de at skrive hvad der komme udover lovpakken. Her på siden kan du se alle udgifterne fordelt. Lovpakken indeholder ubegrænset klasseundervisning til du består dit kørekort.

 

Lovpakken indeholder følgende:

   Ubegrænset teoriundervisning til du består ( Du skal tage min. 29 lektioner)

   4 Lektioner på manøvrebane ( inkl.leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring )

   16 Lektioner på vej ( 16 x 45 min. )

   5 Lektioner på glatbane ( inkl. Leje af glatbane og bil inkl. forsikring )

   Lektionsplan

   Evaluerende teoriprøver

 

Lovpakken koster i alt 7999,-
 *Hvis førstehjælp ikke bestilles hos Alliance Trafikskole er prisen 8499,-


Kontakt os for at høre nærmere på tlf : +45 70 27 88 44

Gratis introduktion hver uge - se under holdstart for hver afdeling.

Kom til vores gratis introduktion før du starter på køreskolen. Du behøver ikke tilmelde dig - mød blot op.

 

 

 

Udgifter som altid kommer ud over pakken:

**Førstehjælpsbevis  (skal bestilles hos alliance trafikskole) 750,-
Lægeerklæring ca. 250-400,-
Prøvegebyr til politiet 600,- ( Administrationsgebyr 200,- ) 800,-
Leje af bil under praktiskprøve og en times kørsel før prøve 950,-
Teoribog og teoriprøve cd 500,-
Evt. ekstra kørelektioner ( 1 x 45 min. ) 300,-

 

 

 

 

Kørekort København

 

Står du og mangler et billigt kørekort København, kan du med fordel læse videre her. Hos Alliance Trafikskole er vi i blandt Danmarks billigste udbydere af kørekort, samtidig med at vores placering gør at du får værdifuld erfaring bag rattet i en storby. Mange syntes måske det lyder skræmmende at prøve sig af midt i Danmarks hovedstad, men du har selvfølgelig indhentet erfaring fra mindre trafikerede steder, før du prøver kræfter med dette. Vi slipper naturligvis ingen løs i trafikken, medmindre vi er 110 % sikre på at de er klædt på til opgaven. Derfor sørger vi også for flere lærerige teorilektioner, således du også selv føler dig på sikker grund, før du sidder bag rattet.

 

Find det billigste kørekort København

Hos Alliance Trafikskole er vi som sagt i blandt de billigste udbydere af kørekort København. Udover at være i blandt de billigste, tilbyder vi flere fleksible og attraktive muligheder, både hvad angår betaling og lektioner. På denne måde sørge vi for at du kan tage dit kørekort når du vil, og ikke mindst betale når du har pengene. Som studerende kan det for eksempel godt være svært at samle 6-7000 kroner sammen, og derfor har vi valgt at gøre det på denne måde. Faktisk er denne måde så unik, at vi er de eneste i Danmark, som tilbyder kørekort betaling på denne måde. Som beskrevet før er det dog ikke kun betalingen der kan foregå på denne fleksible måde, således gælder dette også for teorilektioner. Det er sådan at vi flere gange i ugen har undervisning, hvorefter du så kan melde dig på de dage du har til rådighed. På denne måde sørger vi for at du får undervisningen på dine præmisser, og derved sikrer dig den bedst mulige oplevelse.


Kørekort København – Alliance Trafikskole

Der er mange udbydere af kørekort København, og vi har derfor naturligvis forståelse for at du kan have svært ved at vælge den endelige køreskole. Hos os har vi dog flere fordele, som udover ovenstående, også gælder blandt andet placering af selve trafikskolen. Som sagt er vi en Alliance Trafikskole, og du har derfor mulighed for at få både teorilektioner og kørelektioner tre forskellige steder; nemmere bliver det vel ikke at få kørekort København? De tre steder du har mulighed for at tilmelde dig er Frederiksberg, Brøndby Strand og Søborg. På denne måde har vi delt det hele godt ud, og derfor kan vi med sikkerhed i stemmen konstaterer at vi er den billigste og ikke mindst mest fleksible mulighed for kørekort København.

Østerbro afdeling
Strandboulevarden 149

2100 København Ø

 

Vanløse afdeling
Jernbane Allé 79

2720 Vanløse

 

 

Glostrup afdeling
Produktionsvej 1

2600 Glostrup

Der står Norriq på bygningen

Frederiksberg Afdeling
Åboulevard 39
1960 Frederiksberg C

Søborg Afdeling
Søborg Hovedgade 177 B
2860 Søborg