Lynkursus - Tag dit kørekort hurtigt

Denne pakke passer perfekt til dig som godt vil have kørekortet hurtigt. Vi skræddersyr en perfekt løsning til dig, så det kun tager 3,5 uge at få dit kørekort. Du vil få tildelt en kørerlærer som har tid til at gøre dig færdig inden for tidsrammen. For at kunne opfylde garantien på 3,5 uge fra start til slut skal du have din lægeerklæring og førstehjælpsbevis klar ved start. Snak med os om en hurtig afvikling af førstehjælp.

Pakken opfylder alle lovpligtige timer som skal tages.

Lovkrav til kørekortet er som følger:


    4 Lektioner på manøvrebane
    Leje af manøvrebane og bil inkl. forsikring

    29 Lektioner teori ( Pakken dækker ubegrænset teori på køreskolen )

    16 Lektioner på vej ( 16 x 45 min. ) Mc 13 Lektioner på vej

    4 Lektioner på glatbane.
    Leje af glatbane og bil inkl. forsikring


Lovpakken koster ialt 9999*,-
*Teoriprøve og køreprøve skal kunne tages i hele landet.

Kontakt os for at høre nærmere på tlf : +45 70 27 88 44

Gratis introduktion hver uge :

Amager  - hver torsdag kl 17.00.

Brøndby Strand - Den 1. tirsdag i måneden kl 17.00

Frederiksberg - hver onsdag kl 19.00

Søborg - Hver Tirsdag kl 17.00

Kom til vores gratis introduktion før du starter på køreskolen. Du behøver ikke tilmelde dig - mød blot op.

Udgifter som altid kommer ud over pakken :

 

Førstehjælpsbevis 750,-
Lægeerklæring ca. 250-400,-
Prøvegebyr til politiet 200,- ( Administrationsgebyr 200,- ) 800,-
Leje af bil under praktiskprøve og en times kørsel før prøve 950,-
Evt. ekstra kørelektioner ( 1 x 45 min. ) 300,-

 

 

 

Hurtig Kørekort

 

Er du på udkig efter et hurtig kørekort? Hvis ja, er du havnet det rigtige sted. Hos Alliance Trafikskole er vi specialister i at få dig hurtigt og smertefrit igennem kørekortsforløbet, således du ikke behøves spilde flere måneder på det. Dette kan være rart i mange tilfælde, især hvis du har ferie eller lignende, hvor du gerne vil have fat i kørekortet hurtigst muligt. Et hurtig kørekort fungerer på samme måde som et almindeligt kørekort hos os, dog bare over kortere tid naturligvis. Vi sætter en ære i at overholde tidsrammen, og kan derfor love dig, at du vil have kørekortet indenfor 3,5 uge fra startdatoen. For at denne proces kan fungerer, bliver du tildelt en kørerlærer, som netop kan gå ind og garanterer, at du bliver færdig til tiden.


Hurtig kørekort – Billigt og nemt

Hos Alliance Trafikskole har vi efterhånden fået et godt ry, som betyder at vi er kendt som en af landets allerbilligste løsninger i forbindelse med kørekort. Dette er vi selvfølgelig glade for, men på trods af den lave pris, går vi på ingen måder på kompromis med hverken kvalitet eller grundighed. Dette betyder at du altid kommer ud med den nødvendige erfaring, også selvom du tager et hurtig kørekort hos os. Vi vil selvfølgelig ikke lade nogen tage køreprøven, medmindre vi er 110 % sikrer på de klar til at gennemføre første gang. Det er de færreste køreskoler i Danmark der følger dette koncept, men for os er kvaliteten minimum lige så vigtig som prisen. Derfor har vi da også kun ansat erfarne og kvalificerede kørerlærere, som er gode til at lærer fra sig, således du ikke ender med håret i postkassen.

 

Krav til et hurtig kørekort

Som sagt kan vi garanterer at du får dit kørekort indenfor 3,5 uge fra startdatoen, såfremt du består køreprøven naturligvis. Der er ikke så mange krav i forbindelse med dette, men at kunne tage et hurtig kørekort, forudsætter dog alligevel et par enkelte ting. Først og fremmest skal du have styr på lægeerklæring og førstehjælpsbevis, således du kan fremvise dette ved første mødedag. Kan du dette, skulle der ikke være nogen problemer med at få dig igennem, inden for den lovede periode. Som sagt taler vi her om et hurtig kørekort, som dog tilbydes til en pris på kr. 8999 for en lovpakke, og naturligvis med samme faste procedure som altid. Ring til os allerede idag og start med dit lynkørekort.

Østerbro afdeling
Strandboulevarden 149

2100 København Ø

 

Vanløse afdeling
Jernbane Allé 79

2720 Vanløse

 

Frederiksberg Afdeling
Åboulevard 39
1960 Frederiksberg C

Søborg Afdeling
Søborg Hovedgade 177 B
2860 Søborg